E-knihaTradiční pečivo
- Autoři:
- Vydal:
- Grada
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto ,řemesla‘ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy,... Více
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto ,řemesla‘ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy,... Více
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto ,řemesla‘ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct například tradiční hnětýnky, beleše, mrváně, trdelníky nebo pagáčky, pak vám bude právě tato kniha dobrým rádcem.117 černobílých obrázků, 36 barevných fotografií
Autoři | Jiřina Veselská, Milena Habustová |
---|---|
Vydavatel | Grada |
Vydáno | 2004 |
Počet stran | 172 |
Formát | |
Velikost | PDF (4 MiB) |
ISBN | 80-247-0692-X |
Jazyk | Čeština |
Pro co nejlepší zážitek z procházení webu - aby fungovalo vyhledávání, abychom si pamatovali, co máte v košíku, abyste jednoduše zjistili stav vaší objednávky, abychom vás neobtěžovali nevhodnou reklamou a abyste se nemuseli pokaždé přihlašovat.
Proto od vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web zlepšovat.