E-knihaSportovní výživa
- Autor:
- Vydal:
- Grada
Čtvrté (u nás druhé) vydání Sportovní výživy autorky Nancy Clark významně přispívá k vyjasnění toho, kolik sacharidů, bílkovin a tuků bychom měli konzumovat. Vysvětluje, jak si z jídla udělat... Více
Čtvrté (u nás druhé) vydání Sportovní výživy autorky Nancy Clark významně přispívá k vyjasnění toho, kolik sacharidů, bílkovin a tuků bychom měli konzumovat. Vysvětluje, jak si z jídla udělat... Více
Čtvrté (u nás druhé) vydání Sportovní výživy autorky Nancy Clark významně přispívá k vyjasnění toho, kolik sacharidů, bílkovin a tuků bychom měli konzumovat. Vysvětluje, jak si z jídla udělat potěšení a vychutnávat si pestrou, chutnou a na živiny bohatou stravu, která přispěje k dosažení požadovaných cílů cvičení či tréninku.Tato kniha přináší nejnovější poznatky z oblasti stravování a sportovní výživy. Pokud chcete posunout svou výkonnost a zdraví na vyšší úroveň, může vám významně pomoci ve vašem snažení. Najdete zde odpovědi na otázky týkající se glykemického indexu, aminokyselin, energetických a sportovních nápojů, svalových křečí, organických potravin, nedostatku sodíku, regeneračních potravin, ale také tipy, jak tyto informace prakticky začlenit do sportovní i běžné výživy a tréninkového programu. Mějte na paměti, že výživa je nedílnou součástí tréninku! Toto nové, přepracované vydání je doplněno 71 recepty, které obohatí váš sportovní jídelníček.
Autor | Nancy Clark |
---|---|
Vydavatel | Grada |
Vydáno | 2009 |
Počet stran | 352 |
Formáty | ePUB, Mobi |
Velikost | ePUB (7 MiB), Mobi (11 MiB) |
ISBN | 978-80-247-2783-7 |
Jazyk | Čeština |
Pro co nejlepší zážitek z procházení webu - aby fungovalo vyhledávání, abychom si pamatovali, co máte v košíku, abyste jednoduše zjistili stav vaší objednávky, abychom vás neobtěžovali nevhodnou reklamou a abyste se nemuseli pokaždé přihlašovat.
Proto od vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web zlepšovat.