Celá knihovna v kapse

Revoluce v čtení díky elektronickým čtečkám a mobilním aplikacím

Dávno jsou pryč doby, kdy jsme museli vybírat, kterou knihu si vzít na výlet. Dnes, díky moderním technologiím, můžeme mít celou knihovnu vždy u sebe – a to doslova v kapse. Ať už dáváte přednost čtečkám elektronických knih nebo mobilním aplikacím, svět literatury je vám otevřený více než kdy jindy.

Proč volit specializované čtečky?

Elektronické čtečky přinášejí zážitek, který se maximálně blíží tradičnímu čtení knih. Díky displeji z elektronického papíru s e-ink (elektronickým inkoustem), který neodráží sluneční světlo a neunavuje oči, se můžete ponořit do četby i na přímém slunci bez jakéhokoliv rozptylování. Tato zařízení, lehká a kompaktní, vám umožní mít při sobě tisíce knih, a to bez potřeby častého dobíjení, díky obrovské výdrži baterie.

A co mobilní aplikace?

Mobilní telefon nebo tablet s nainstalovanou čtecí aplikací může být také skvělou volbou pro čtení elektronických knih. I když mobilní zařízení nabízí méně pohodlí pro oči a vyžaduje častější dobíjení, přináší flexibilitu a multifunkčnost. Můžete si vybrat z široké škály aplikací, které nabízejí rozmanité funkcionality, od základního čtení po pokročilé organizování a synchronizaci vaší knihovny.

Mediatéka Digiport: Naše odpověď na potřeby moderních čtenářů

Pro všechny, kdo si chtějí užívat četbu bez kompromisů, jsme na Digiportu připravili Mediatéku, čtečku e-knih, která kombinuje to nejlepší z obou světů. Mediatéka nabízí prvotřídní čtecí zážitek s podsvícením pro noční čtení a současně zvládne i mnohostranné využití typické pro tablet.